NAPOKON

Sastanak političkih lidera 28. prosinca u Sarajevu

sastanak
VL FOTO
22.12.2011.
u 14:54

- Smatram da sada postoji osnova da se zakaže sastanak šest lidera i to će biti 28. prosinca u 12 sati u Parlamentu BiH“, kazao je Tihić novinarima.

Sastanak lidera šest političkih stranaka (SDA, SDPBiH, HDZBiH, HDZ 1990, SNSD, SDS) trebao bi biti održan 28. prosinca u Sarajevu.

Unatrag nekoliko dana obavljeno je niz bilateralnih susreta, razgovora između lidera šest političkih stranaka. Smatram da sada postoji osnova da se zakaže sastanak šest lidera i to će biti 28. prosinca u 12 sati u Parlamentu BiH“, kazao je Tihić novinarima.

Prema njegovim riječima, na dnevnom redu sastanka će biti postizanje dogovora o zakonu o popisu stanovništva, zakona o sustavu državne pomoći i vojnoj imovini.

Također, na dnevnom redu će biti proračun, Vijeće ministara i agencije na državnoj razini.

"Prema onome što se može izvući kao jedan realan zaključak, smatram da postoji mogućnost da neka od ovih pitanja dogovorimo i riješimo. Nisam optimist da ćemo sva pitanja riješiti, ali za neka od ovih pitanja koja sam spomenuo, postoji jedan približan konsenzus da bismo se mogli dogovoriti“, kazao je Tihić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar bucalo
bucalo
23:53 22.12.2011.

odma napisite i kad je sljedeci ?????????????

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?