Završila trakavica

Šarić u Ciboni: 550 tisuća eura uplatio je tajni sponzor!

'17.08.2010., Jadrija - Nakon sto je proglasen najboljim kadetom Europe na EP u Crnoj Gori, Darijo Saric odmara se u krugu obitelji na sibenskom kupalistu Jadrija. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
25.11.2012.
u 07:10

Ugovor je na četiri godine, s mogućnošću odlaska u NBA za dvije. Šarić bi trebao debitirati u subotu protiv Olimpije

Dario Šarić jednom je nogom u Ciboni, u to nema sumnje, no katarzični trenutak potpisivanja ugovora nakon višemjesečne trakavice ‘ala Modrić’ pričekat će još koji dan. Najbolji mladi košarkaš Europe subotnje popodne proveo je s menadžerima na pregovorima pod Tornjem, a u njegovu Šibeniku već su otvarali šampanjac...

- Sve je dogovoreno! Ugovor će biti na četiri godine s izlaznom klauzulom u NBA ili neki europski klub za dvije - izvijestio nas je otac Predrag, no ipak nije baš sve dogovoreno.

Predsjednik kluba Ivica Lovrić, poslovično oprezno, smirio je euforiju.

- Jako smo blizu dogovoru, svi su vrlo zainteresirani, no ima još nekoliko stavki koje bismo trebali riješiti kroz nekoliko dana.

Osim tih nedefiniranih detalja, neslužbeno doznajemo kako je sinoć Šarićevu stranu malo poljuljala činjenica da je Mršić otišao i da se ne zna tko će ga naslijediti, a stavka “trener” iznimno im je bitna, te da će stoga malo prikočiti dok ne saznaju njegovo ime.

KK Zagreb pristao je ne raditi probleme dobije li odštetu koju je propisala Fiba. Koji je dobrotvor ustupio tih 550 tisuća eura još nije poznato. A u cijeloj priči postoji i jedno "ako".

>>O čemu je točno riječ, pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije