ŠIROKI BRIJEG

Sarajevski profesor pijan prenoćio u policijskoj ćeliji

grebo
18.05.2012.
u 09:53

Profesor Zdravko Grebo sudionik incidenta nakon utkamice Široki Brijeg - Zeljezničar

Uzvratna finalna utakmica Kupa BiH između Širokoga Brijega i Željezničara imala je niz “popratnih bisera” od kojih je najveću pozornost izazvao incident u klupskom kafiću Bijelo-plavi nakon završetka utakmice u kojoj je glavna zvijezda bio poznati sarajevski profesor Zdravko Grebo. Naime, Grebo je, prema izjavama nazočnih, u prepuni kafić došao u potpuno alkoholiziranom stanju.

Verbalno je provocirao skupinu domaćih navijača, te najprije s njima ušao u verbalni, potom i u fizički sukob. U gužvi ga je jedan od navijača (inicijali I. P. 1979.) udario šakom. Za susjednim stolom sjedio je Predrag Čović u društvu nekoliko članova uprave FK Željezničar. Čović je inače poznati sportski radnik i jedan od čelnika NK Široki Brijeg. Kako nam je Čović rekao, Grebu dobro poznaje, pa je ustao i pokušao ga zaštititi, ali je i sam u gužvi dobio udarac šakom u lice. Nakon toga došla je policija te privela nekoliko sudionika izgreda. Među njima i Grebu, kojega su morali odnijeti u policijsko vozilo, jer je bio toliko pijan da sam nije mogao hodati.

Grebo je prenoćio u Policijskoj postaji Široki Brijeg, jučer je pušten na slobodu. Iz MUP-a je stigla potvrda da je u njegovoj krvi izmjereno 3,66 posto alkohola! Ove informacije potvrdio je jučer i MUP Zapadnohercegovačke županije. - Navodno je profesor Grebo u verbalnoj prepirci prozvao navijače Širokog Brijega, nakon čega mu je jedan od njih prišao te ga snažno udario šakom u lice. Prema pisanju radi se o I. P. (1979.). Osoba s inicijalima P. Č. je prišla u zaštitu Grebi, pa je i on dobio udarac. Nakon toga je policija privela sve sudionike incidenta, a profesor Zdravko Grebo je zadržan u Policijskoj postaji Široki Brijeg, gdje je i prenoćio, te je jučer pušten na slobodu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije