Smrt bogatašice

Ruskinju ugušio jastukom dok su vodili ljubav pa je izbo nožem

anna belogolova
Anton Ficko/VLM
03.06.2011.
u 15:17

Prvoosumljičeni srpski bajker Danijel Jarašević (57) nakon ubojstva Ane Belogolove (41) “teške” pola milijarde eura, pokušao je inscenirati razbojstvo

Dadilja je odvela 10-godišnju djevojčicu u šetnju po Sankt Peterburgu, a ljubavni par, 41-godišnja ruska milijarderka Anna Belogolova i njezin 16 godina stariji ljubavnik Danijel Jarašević, srpski bajker, zaputili su se u spavaću sobu, skinuli se i počeli vodili ljubav. Tada joj je lice prekrio jastukom i nije ga skidao sve dok nije prestala disati, a potom ju je, vjerojatno u panici, nožem izbo nekoliko puta u tijelo. Da prekrije tragove, njezine stvari i krvavu posteljinu bacio je u perilicu rublja te je probao inscenirati pokušaj razbojstva kako bi ispalo da su joj presudili agresivni provalnici. Kad je shvatio da mu prijevara neće lako proći, digao je ruku i na sebe.

Rusi mu ne vjeruju

Dva okrvavljena tijela, njezino beživotno i njegovo teško ranjeno nožem, po povratku iz šetnje pronašle su njezina kći i dadilja.

>>“Prijatelj iz Srbije stalno je vikao na dobru Ruskinju”

Da se ubojstvo Anne Belogolove, farmaceutkinje, vlasnice hotela Park u Crikvenici i vile u Opatiji, 27. travnja ove godine odigralo prema ovakvom scenariju, zaključili su ruski istražitelji, a sve to piše srbijanski Blic. Iako se Jarašević i dalje oporavlja od ozljeda, policiji je ispričao da Anu nije namjeravao ubiti, nego joj je u trenutku strasti stavio jastuk na lice te ga, očito, predugo držao. Kad je shvatio da više ne diše, preplašio se i probao inscenirati razbojstvo. Ruska policija, međutim, ne vjeruje njegovoj priči kao ni tome da se pokušao ubiti jer je Annu, “tešku” pola milijarde eura, toliko volio da svoj život bez nje nije mogao zamisliti.

Peglao njene kartice

Ruski istražitelji ne vjeruju mu i zato što im je prvo tvrdio da je Ana počinila samoubojstvo u prilog čemu je išlo i njezino oproštajno pismo u kojem piše da joj je dosta života i da za svoju smrt ne krivi nikoga. No, to je pismo, sve se čini, napisao upravo on.

Ljubavna priča s tragičnim završetkom počela je prije desetak godina u Hrvatskoj na ljetovanju gdje je Belogolova slovila kao ugodna gošća i dama s manirima. Za razliku od nje Jarašević, koji je navodno bio skiper na njezinoj jahti u Opatiji, a u slobodno vrijeme “peglao” njezinu kreditnu karticu, znan je po svojoj aroganciji. Kad je vlasnica čak 19 ljekarni, pet optičarskih radnji i dva centra za estetsku kirurgiju u Sankt Peterburgu, posumnjala da je vara, povlastice mu je ukinula što je dovelo do svađe. Prema drugim izvorima, od ljubomore je bolovao on.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije