ne da se vragu!

Ruska umirovljenica po drugi put 'ustala iz mrtvih'

lijes
Daniel Kasap/Pixsell
30.12.2012.
u 09:37

Ljudmila je nakon prve ''smrti'' u studenom prošle godine provela čak tri dana u mrtvačnici a oživjela je samo nekoliko minuta uoči autopsije

Ruskinja Ljudmila Streblickaja medicinski je fenomen. Ta se 61-godišnjakinja čak dvaput vratila iz mrtvih. Ljudmila je nakon prve ''smrti'' u studenom prošle godine provela čak tri dana u mrtvačnici a oživjela je, piše Daily Mail, samo nekoliko minuta uoči autopsije.

Drugi put umirovljena kuharica iz sibirskog gradića Tomska ''preminula'' je u listopadu ove godine, no smrt je taj put bila kraćeg vijeka. Ljudmila se vratila na ovaj svijet za samo nekoliko sati. Obje smrti nastupile su uslijed srčanih problema, a potpuno su zbunile i liječnike i članove njene obitelji.

Prvi put obitelj je danima žalovala, kupila lijes, platila cvijeće i iskapanje groba. Ljudmila je tada preminula u bolnici pa je njena kćer Anastazija (29) po preuzimanje majčina tijela otišla na odjel za patologiju. Tamo ju je dočekala šokirana medicinska sestra koja joj je priopćila sretnu vijest o oživljavanju majke.

- Kada sam ugledala živu majku doživjela sam šok. Istrčala sam iz sobe u kojoj je ležala na krevetu. Nisam niti pomislila da se vratim i zagrlim je ni da je pitam što se dogodilo. Nazvala sam pogrebnike i rekla im da neće biti sprovoda - kazala je Anastazija. Ljudmila se pak ne sjeća ničeg, samo da se u jednom trenutku probudila u mrtvačnici i vidjela da joj se koža ljušti od hladnoće.

Nakon ''druge smrti'',koja je također nastupila tijekom liječenja u bolnici, Ljudmila je oživjela za samo nekoliko sati. Iako joj je sada bolje, očekuje operaciju te bi nakon Nove godine trebala biti puštena kući.

>>Zahvalila šefu na poklonu - nožu kojim je dečka izbola do smrti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?