VN Monaca

Rosberg kreće prvi, Hamilton mu može pomoći da pobijedi

Nico Rosberg (1)
Reuters
25.05.2013.
u 16:21

Na kvalifikacijama je Rosberg odvezao najbrži krug, a svega devet desetinki sekunde iza njega stigao mu je momčadski kolega iz Mercedesa Lewis Hamilton

Nico Rosberg ima najveće šanse pobijediti na Velikoj nagradi Monaka! To je Nijemcu treće najbolje vrijeme zaredom, no ovoga puta moglo bi se dogoditi da ga neće preteći baš svi unutar dva kruga. Bude li Lewis Hamilton kolegijalan, budući kreće kao drugi, lako može kolonu “zaštopati” i pustiti Rosberga da radi razliku. Takva je utrka, malo je mjesta za preticanje, lako se može kalulirati... Na kvalifikacijama je Rosberg odvezao najbrži krug, a svega devet desetinki sekunde iza njega stigao mu je momčadski kolega iz Mercedesa Lewis Hamilton. U drugom redu su dva Red Bulla, Sebastian Vettel i Mark Webber. Slijedi Kimi Raikkonen i Fernando Alonso. Felipe Massa zbog kazne kreće posljednji.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?