Liga prvaka

Rooney junak, a Gomez tragičar s bijele točke!

'Napoli\'s goalkeeper Morgan De Sanctis (L) celebrates with teammate Salvatore Aronica after saving a penalty against Bayern Munich during their Champions League Group A soccer match at San Paolo stad
'STRINGER/ITALY'
19.10.2011.
u 09:45

Ivica Olić i Danijel Pranjić nisu ulazili u igru za Bayern u Napulju (1:1)

Vratar Bayerna Manuel Neuer primio je sinoć pogodak nakon 1147 minuta, svladao ga je suigrač Holger Badstuber u 39. minuti i donio Napolitancima bod pred 60.000 gledatelja. Bayern je, nakon sjajne akcije, poveo u 2. minuti pogotkom Kroosa, a tragičar utakmice bio je Mario Gomez, kojemu je vratar De Sanctis obranio jedanaeserac u 49. minuti. Ivica Olić i Danijel Pranjić bili su na klupi Bavaraca.

Vidiću crveni karton

Villarreal je prva španjolska momčad u povijesti Lige prvaka koja u prve tri utakmice u skupini nije osvojila niti jedan bod. Protiv Manchester Citya presudio mu je Agüero pogotkom u sudačkoj nadoknadi.

- Nisam baš očekivao da ćemo strepjeti do posljednje minute. Trebali smo riješiti utakmicu mnogo ranije s obzirom na brojne šanse - kazao je trener Citya Roberto Mancini.

Manchester United izvukao se u Rumunjskoj, s dva pogotka Waynea Rooneya s bijele točke (64., 90.), a opet se "proslavio" Nemanja Vidić zaradivši crveni karton u 66. minuti.

- Trebalo nam je dosta strpljenja, no isplatilo se. Crveni Vidiću? Previsoko je podignuo nogu. Iako je bilo možda prestrogo, nećemo se žaliti - kazao je trener Uniteda Alex Ferguson.

U nedjelju engleski derbi

Dva manchesterska velika suparnika sastat će se u nedjelju u derbiju engleske Premijerne lige.

Manchester United još uvijek je drugi na ljestvici u skupini jer je Benfica rutinski odradila posao u Baselu. Čistih, glatkih 2:0 Portugalaca, strijelci Bruno Cesar (20.) i Cardozo (75.).

Inter je dohvatio drugu pobjedu zaredom u Ligi prvaka s Claudijem Ranierijem na klupi. Za slavlje u Lilleu pogodio je Pazzini u 21. minuti, dok je moskovski CSKA pregazio turski Trabzonspor s 3:0.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije