Visoke tenzije

Ronaldu razbili arkadu, a poslije zamalo istukli Pepea!

Cristiano Ronaldo (1)
Screenshot
12.11.2012.
u 16:47

– Kad je odlazio s travnjaka, Pepe nam se smijao, plesao pred nama i rugao nam se. Zaista je izazivao.

Sinoćnja utakmica između Levantea i Reala bila je prepuna tenzija. Prvo je Navarro već u trećoj minuti laktom razbio arkadu Ronaldu, zbog čega je Portugalac na poluvremenu izašao iz igre, a na kraju utakmice zamalo je došlo do fizičkog obračuna.

– Ronaldu je bilo zlo i rekao je da mu se vrti. Nisam ga mogao uvesti u igru u drugom dijelu. Nismo htjeli riskirati pa smo ga odveli u bolnicu – rekao je Mourinho.

A burno je bilo i nakon utakmice u tunelu koji vodi prema svlačionicama. Domaći nogometaš Sergio Ballesteros (37) krenuo je na Pepea. Sergio Ramos ga je zaustavio, a Ballesteros je na Pepea navodno krenuo šakama.

– Ako mu se nogomet kao sport ne sviđa, neka se prebaci na boks. Već smo umorni od takvih likova u nogometu koji stvari žele rješavati šakama – rekao je Ramos.

No, drugačiju priču ispričao je igrač Levantea Juanfran.

– Kad je odlazio s travnjaka, Pepe nam se smijao, plesao pred nama i rugao nam se. Zaista je izazivao. Svi su to vidjeli, i zaštitari, policija, apsolutno svi. Ramosove su izjave zaista tužne. Ako je već govorio nešto protiv našeg igrača, morao je ukoriti i Pepea – rekao je Juanfran.

>>>VIDEO Pogledajte kako je igrač Levantea razbio Ronaldu arkadu

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije