traže istragu

Roditelji Britt Lapthorne opet u Dubrovniku i dalje traže istragu

lapthorne
Zvonimir Pandža/VLM
17.09.2010.
u 07:50

Dolaskom u Dubrovnik žele obilježiti drugu godišnjicu njezine smrti, ali i kako bi "učinili svoj posao".

Dale i Elke Lapthorne, roditelji Australke Britt Lapthorne, ponovno su došli u Dubrovnik, na mjesto gdje je njihova 21-godišnja kći pronađena mrtva u još nerazjašnjenim okolnostima u ljeto 2008. godine.

Dolaskom u Dubrovnik žele obilježiti drugu godišnjicu njezine smrti, ali i kako bi "učinili svoj posao". I dalje smatraju da policija radi vrlo malo na otkrivanju okolnosti cijelog slučaja, prenosi australski list Herald Sun.

- Ne možemo se prestati boriti za pravdu i nećemo stati. Obećali smo sami sebi da ćemo svake godine barem jednom doći na to mjesto - rekao je Dale.

Iako su nekoliko puta rekli da ništa ne zamjeraju Dubrovniku i Dubrovčanima, obitelj Lapthorne nije mogla sakriti ogorčenost na dubrovačku policiju.

 - Mi nemamo nikakva povjerenja u ovdašnju policiju, a prema pričama koje smo čuli, ni stanovnici Dubrovnika tog povjerenja nemaju - rekao je Dale Lapthorne prošle godine u Dubrovniku.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije