villa anna

Riječki tajkun Damir Vrhovnik prodaje vilu za 3,5 milijuna eura

vila anna, vrhovnik (1)
Foto: Lider plus nekretnine
1/8
04.01.2011.
u 09:10

Točno je da samo oglasili prodaju vile, ali budući da je riječ o privatnoj stvari, ne bih to komentirao, rekao je Vrhovnik.

Damir Vrhovnik, bivši dugogodišnji direktor brodogradilišta "Viktor Lenac", odlučio je prodati svoju raskošnu villu Annu na Pećinama u Rijeci.

Kako doznaje Novi list početna cijena Vrhovnikove ville je 3,5 milijuna eura.

- Točno je da samo oglasili prodaju vile, ali budući da je riječ o privatnoj stvari, ne bih to komentirao, rekao je riječki tajkun za Novi list, koji je spomenutu villu kupio i uredio početkom tisućljeća.

U opisu ville na portalima agencija za nekretnine koje su oglasile prodaju navodi se da se ona nalazi u elitnom dijelu Rijeke s vlastitim perivojem, i dodatnim objektom (bazen, fitness, sauna, soba za masažu).

Osim uobičajene opreme poput balkona, centralnog grijanja, garaže, terase, vrta... Villa Anna ima i mnogo dodatnih sadržaja kao što su lovačka soba, vinoteka, sunčalište, vlastita energana, sustav održavanja zelenih površina). Brutto kvadratura stambenog objekta je 610.97 četvornih metara.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije