Mostar

Rekreacijski centar čuva policija, uskoro zabrana parkiranja 22-6 sati

Trimuša
13.07.2012.
u 09:56

Pokrenut je postupak za postavljanje znaka zabrane ulaska automobilima

Građanska incijativa Zajedno za Trimušu odlučila je poduzeti brojne akcije kako bi Trimušu sačuvala od onečišćenja, te pretvorila u park za rekreaciju i šetanje. Tako je u proljetnoj akciji čišćenja, u kojoj je sudjelovao veliki broj građana, prikupljeno više od 100 vreća smeća čime je jasno ukazano na problem da su pluća grada - Trimuša - postala odlagalište otpada i mjesto okupljanja neodgovornih malograđana koji u večernjim satima uništavaju javno dobro i time nanose štetu gradu i korisnicima dobra. Nakon održane akcije pokrenut je postupak za postavljanje znaka zabrane ulaska automobilima u večernjim satima. Od incijatora Darke Karačića održan je sastanak u uredu za inspekcijske poslove grada Mostara s načelnikom Omerom Pajićem koji je po žurnoj odluci nakon ukazanog problema sa slikama i izjavama samih stanara pokrenuo postavljanje znaka zabrane od 22h do 6h. Također, Policijska uprava Mostara kao i ministar unutarnjih poslova županije Mario Šulenta nakon dobivanja informacija o situaciji na Trimuši odlučili su osigurati patrole na samom ulazu trim-staze. “Sa zadovoljstvom možemo reći da je situacija na Trimušu vidno popravljena na radost tisuća sportaša grada koji koriste Trimušu, a postupak postavljanja znaka zabrane je u posljednoj fazi i vrlo brzo slijedi postavljanje na mjesto predviđeno inspekcijskom odlukom, čime će zatečeni automobili u večernjim satima odgovarati kazneno”, kazao je Karačić .

Od samog inicijatora Darke Karačića i Građanske inicijative “Zajedno za Trimušu” iskazano je zadovoljstvo suradnjom Gradske uprave Grada Mostara i Policijske uprave čime je dano do znanja da se zajedničkom suradnjom građana i institucija dosta stvari može popraviti i biti za dobrobit svih nas u gradu Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?