LAGUMDŽIJA - JEREMIĆ

Razdoblje otežane suradnje BiH i Srbije završeno

lagumdzija
VL FOTO
14.03.2012.
u 13:07

Lagumdžija je rekao da je u posljednje vrijeme stvorena pozitivna klima kao rezultat regionalnih sastanaka na najvišem nivou

Ministri vanjskih poslova Srbije i Bosne i Hercegovine Vuk Jeremić i Zlatko Lagumdžija ocijenili su danas u Beogradu da je razdoblje otežane saradnje dvije zemlje završen te dodali da više nema prepreka za dalji razvoj odnosa.

Na zajedničkoj pres-konferenciji nakon susreta, Jeremić je rekao da će u tom cilju biti formiran spisak pitanja koja Srbija i BiH smatraju da treba zajednički rješavati kao i operativno radno tijelo koje će ih nakon toga jedno po jedno rješavati, prenosi B92.

Lagumdžija je rekao da je u posljednje vrijeme stvorena pozitivna klima kao rezultat regionalnih sastanaka na najvišem nivou i da sada Srbija i BiH treba međusobno da se pomažu na putu prema Europskoj uniji.

Lagumdžija i Jeremić su danas potpisali sporazum o uzajamnom pružanju konzularne pomoći državljanima Srbije i BiH u trećim zemljama.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
Buranglez
23:03 14.03.2012.

od rani 90-ti se pomazete tako treba i nastaviti BIH i SRBIJA su dvije najbolje zemlje na svijetu BIH dala pola svoje drzave srbiji (RS) a srbija trecinu albaniji (kosovo) je li ovo istina pas bio ko laže

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?