Strava i užas

Raskomadao majku motornom pilom pa pozirao s njenom glavom

Bashid McLean
screenshot/Facebook
04.03.2013.
u 08:20

Nakon uhićenja policajcima je rekao da je to učinio zato jer mu je majka rekla da odraste i da se iseli iz njene kuće

Bashid McLean, 23- godišnjak iz New Yorka ubio je svoju majku, raskomadao je električnom pilom, a zatim s osmijehom na licu pozirao s njenom glavom i fotografiju objavio na Facebook profilu, piše Daily News.

Nakon uhićenja policajcima je rekao da je to učinio zato jer mu je majka rekla da odraste i da se iseli iz njene kuće. Sucu je rekao da nije ništa loše uradio, a njegov liječnik izjavio je da je Bashid bolestan i da u trenutku ubojstva nije bio pod utjecajem lijekova.

Bashidu je u ovom zločinu pomogao i prijatelj s kojim je zajedno bacio dijelove tijela po Bronxu, sve su to fotografirali mobitelom.

Sestra ubijene izjavila je da je Bashidova majka uhvatila svog sina dok je na internetu tražio uputstvo kako da sakrije ubojstvo. Dodala je da je 23- godišnjak bio ogorčen na svoju majku jer ga je kao dijete ostavila hraniteljskoj obitelji dok se ona borila sa drogom, ali da se on sa 18 godina vratio kući.

>>Raskomadao ga i razbacao po plažama! Tko je hrvatski Trbosjek?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije