Radončić - Moore

Radončić zahvalio na pomoći Amerike prema BiH

radoncic
16.08.2013.
u 12:10

Sugovornici su se složili oko važnosti članstva BiH u NATO-u i Europskoj uniji za našu zemlju

 

 

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić sastao se danas u Sarajevu sa direktorom Odjeljenja za južnu i centralnu Evropu u State departmentu Jonathanom Moorom.Sa visokim dužnosnikom State departmenta razgovarano je o izvanrednoj suradnji u oblasti sigurnosti i potrebi provođenja preostalih obveza na euroatlanskom putu BiH, odnosno implementaciji presude “Sejdić – Finci”, te riješavanju pitanja vojne imovine.

Sugovornici su se složili oko važnosti članstva BiH u NATO-u i Europskoj uniji za našu zemlju, a ministar Radončić izrazio je spremnost da aktivno sudjeluje u kreiranju i podrži sve kvalitetne reformske procese koji će dovesti do tog cilja. Ministar Radončić je izrazio zahvalnost Vladi Sjedinjenih Američkih Država za svu podršku koju pružaju Bosni i Hercegovini, a posebno na uspješnoj suradnji u jačanju sigurnosnog sektora u našoj zemlji.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?