Pokreće spor

Radivojević: Moja ostavka je krivotvorena

Desnica Radivojević
25.06.2012.
u 16:00

Radivojević je izjavio da je sa ovakvim činom što se tiče SDA završio i ima namjeru postati članom SDP-a

Federalni ministar prostornog uređenja i zamjenik predsjednika Vlade FBiH Desnica Radivojević danas je izjavio novinarima u Sarajevu da je ostavka koja je došla do predsjednika FBiH krivotvorena i da on to nikada nije potpisao te da nije ni imao nikakvog razloga da podnese ostavku.

\"Došlo je do zloupotrebe od osobe iz SDA samo zato što sam razmišljao svojom glavom i nastojao da se politička situacija smiri i da počnemo normalno raditi. Da su mi  to u SDA ponudlili kao časnom čovjeku možda bih to i potpisao, ali to mi nikad nisu ponudili. S ovakvim činom sam, što se tiče SDA, ja završio i imam namjeru postati članom SDP-a\", istaknuo je Radivojević. Najavio je da danas pokreće upravni spor u Kantonalnom sudu radi osporavanja odluke predsjednika FBiH i zatražit će da se donese privremena mjera u obustavi odluke predsjednika FBiH do okončanja sudskog procesa. Radivojević je naglasio da je i putem telefona potvrdio predsjedniku FBiH da on nije podnio ostavku i da ga je pozvao da to još jednom preispita,ali  da predsjednik FBiH \"nije utvrdio sve činjenice\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?