Nova diplomacija?

Putin: Sirijsku krizu možemo riješiti uz bocu votke

Vladimir Putin
Press Association/PIXSELL
01.03.2013.
u 07:26

Ruski predsjednik Vladimir Putin nakon razgovara s francuskim kolegom Francoisom Hollandeom je rekao da bi se dogovor o sirijskoj krizi mogao pronaći uz bocu votke ili "finog vina".

Ruski predsjednik Vladimir Putin nakon razgovara s francuskim kolegom Francoisom Hollandeom je rekao da bi se dogovor o sirijskoj krizi mogao pronaći uz bocu votke ili "finog vina", piše France24.

Putin je na konferenciji za novinare nakon sastanka u Moskvi rekao da postoje bitne razlike u pristupu dviju država sirijskom sukobu, ali bi se to "moglo razriješiti jedino uz bocu votke ili bocu finog vina.

Oba lidera su kazala da žele izbjeći raspad Sirije, ali su jasno naznačili i različite pristupe kako do toga doći. Dok je Francuska bila prva država koja je priznala Sirijsku nacionalnu koaliciju kao "legitimne predstavnike" sirijskog naroda, dok Rusija ostaje bliska sadašnjem režimu i svom savezniku Basharu Assadu.

>>Assadovi vojnici plešu odjeveni u žensku odjeću

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije