Dobio potporu

Pusić: Čačićeva ostavka destabilizirala bi Vladu

cacic
Foto: arhiva VL
1/4
01.07.2012.
u 12:35

Politički se slažemo u svim važnim pravcima i tako ćemo i nastaviti, poručila je Pusić zapitana za moguće nesuglasice s predsjednikom HNS-a.

Ministrica vanjskih poslova i najbliža suradnica Radimira Čačića pojavila se u prijepodnevnim satima na VII. političkoj akademiji HNS-ovaca u Toplicama Sveti Martin na Muri, gdje se srdačno izljubila s predsjednikom stranke. Da stoji iza njega nakon presude za prometnu nesreću, potvrdila je vrlo brzo na konfereniji za novinare.

>>Čačić: Neće me otjerati moralisti koji se danas pojavljuju na sceni!

Naglasila je kako je njezin stav da Čačić treba ostati u Vladi.

- Da izađe iz Vlade, to bi za Vladu bilo destabilizirajuće. Što se stranke tiče, treba razgovarati o svim problemima, rekla je Pusić.

Na novinarsko pitanje ima li između nje i predsjednika HNS-a nekih nesuglasica, rekla je da oni već 15 godina raspravljaju o raznim stavovima na razne načine.

- Politički se slažemo u svim važnim pravcima i tako ćemo i nastaviti, poručila je Pusić.

Osvrnuli su se i na natpise u kojima strani diplomati poručuju da Čačić treba otići. Izjavila je kako je prošli tjedan bila u Bruxellesu u kojem ovu temu nitko nije spominjao. Nije se spominjala niti među veleposlanicima u Hrvatskoj, pojasnila je.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 3

KR
krtica
18:51 01.07.2012.

Ne samo da su se izljubili, nego i zaljubili! Destabilizacija vladae! Hahahahahah Kako se moza nesto destabilizirati ako je vec destabilizirano? Ubojica dvoje ljudi, koji je okrvavio svoje ruke, trba hitno dati ostavku i traziti azil u drugoj drzavi!

KO
kolovoz
22:09 01.07.2012.

koju s***ju od drzave radi ova strancica hns-kojeg li rugla za tu vladu koja ovisi o jednom covjeku-koja uvreda hr puku da bez jednog cacica ma sto ucinio ne moze...e moj narode

GR
Gradinar
08:18 02.07.2012.

Jadna je vlada koju može destabilizirati odlazak jednoga čovjeka, a nije predsjednik. S druge strane uistinu je bilo degutantno gledati "časnu" Pusićku, kako se jučer ljubi i grli sa Ferenčakom, čiji je zločin protiv morala i ljudi daleko ljigaviji i politički sramniji od Čačićeva. Čačiću se dogodilo ono što se svakome može dogoditi u vožnji i životu, njegov krimen nije čak toliko ni ta nesreća, koliko i prije svega ponašanje nakon nje. to je moralni nakazluk.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?