Pucnjava u kampusu

Pucnjava u Santa Monici: Ubio četvero ljudi pa stradao u pucnjavi

Admiral Markets
08.06.2013.
u 08:07

Vlasti su prvotno izvijestile da je šest osoba poginulo, no kasnije su potvrdili da je riječ o ukupno pet osoba, zajedno s napadačem koji je također umro. Napadač je prvo ubio brata i oca

U gradu Santa Monika u Kaliforniji, jedan je muškarac ubio četvero ljudi. Vlasti su prvotno izvijestile da je šestero osoba poginulo, no kasnije su potvrdili da je riječ o ukupno pet osoba, zajedno s napadačem koji je također umro. Prema nekim inofrmacijama, šestero osoba je ozlijeđeno. Osumnjičenik odjeven u crno i s neprobojnim prslukom počeo je pokolj ubivši svog oca i brata, nakon čega je zapalio njihovu kuću u Santa Monici i zatim krenuo u grad pucajući na ljude.

Zatim je pucao u automobil koji je prolazio pored njega, a koji je nakon pucnjave udario u drugi automobil. Muškarac je zatim prislio ženu koja je vozila automobil da ga odveze u sam kampus gdje je opet pucao na automobil u vožnji i pritom usmrtio jednu osobu. Napadača je ubila policija u knjižnici kampusa, rekao je glasnogovornik tamošnje policije Richard Lewis.

>>Pucao iz automobila i ubio ženu te ranio još pet ljudi!

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?