DRAMA

Psihički oboljeli otac napravio kaos u školi u Mostaru

uhićenje
Arhivska fotografija
30.09.2010.
u 08:30

Prilikom privođenja ozlijedio je čak trojicu policajaca. Jednom je slomio prst, drugom razbio zube, a trećega je posjekao

Poludjeli otac dvoje djece, Šefko Š., 80-postotni ratni invalid, upao je jučer u Osnovnu školu u Gnojnicama kod Mostara te napravio pravu dramu. Prilikom privođenja ozlijedio je čak trojicu policajaca. Jednom je slomio prst, drugom razbio zube, a trećega je posjekao. Sve je počelo gotovo bezazlenim upitom: Gdje si, prijatelju?, koji je nakon ulaska u učionicu punu učenika uputio nastavniku bosanskog jezika Omeru Šemiću.

Njega je potom i zagrlio pa ga iznenada udario šakom u trbuh, što je izazvalo nemali strah kod djece. Od nastavnika je tražio osobnu iskaznicu te počeo ljubiti fotografiju, da bi opet nasrnuo na njega. Za to je vrijeme govorio: Djeco, ja ću vas učiti! Ubrzo je stigla policija, a izgrednik se opirao riječima: Neću s vama!, a kada ga je jedan od trojice prisutnih policajaca uhvatio za ruku, on ih je i ozlijedio ih.

- Sve se to događalo pred mnoštvom djece, kao i Šefkine djevojčice (11), koju je prethodno dovezao kombijem. Krvi je bilo po hodniku i zidovima, kažu u ovoj školi. Šefko je smješten u psihijatrijsku ustanovu, gdje je navodno i nedavno bio, ali je to obitelj krila od okoline. Tvrdili su da je u bolničkoj postelji zbog problema sa srcem. Iza ovog incidenta se, zapravo, našla priča o naklonosti izbornom kandidatu Seferu Haliloviću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije