Pobjeda

Protiv amatera 
je Zrinjski morao pružiti mnogo više

Zrinjski
Stojan Lasić
13.07.2013.
u 11:23

Novi igrači nisu opravdali povjerenje. 
Pitanje je kada će za njih stići nova prigoda za dokazivanje

Nije to bila impresivna večer Zrinjskog, ali Mostarci su i pored lošeg izdanja ostvarili novu pobjedu protiv amatera iz Andore (1:0).

Karačić nezadovoljan

Trener plemića Branko Karačić realno nije mogao biti zadovoljan izvedbom svojih igrača.

- Nisam zadovoljan, bili smo spori. Sve je to išlo jako tromo i bez tečnosti. Ne znam zbog čega je bilo tako, možda zbog protivnika ili rezultata iz prvog susreta, ali dosta njih večeras nikako nije bilo u utakmici. Ako me pitate čime sam zadovoljan, onda ću kazati samo s pobjedom, jer ovaj nas protivnik realno i nije mogao ozbiljnije ugroziti - kazao je Branko Karačić nakon uzvratne utakmice protiv sastava UE Sante Colome. S druge strane, trener momčadi UE Santa Colome Emilio Gomez bio je zadovoljan igrom svojih igrača.

- Zrinjski je jedna dobra momčad, ali mogu biti zadovoljan kako smo mi stajali na terenu. Tim više što smo igrali protiv profesionalaca - kazao je Gomez nakon susreta, te dodao kako se nada boljoj izvedbi plemića u idućoj fazi natjecanja.

- Želim Zrinjskom i treneru Karačiću puno sreće. Smatram kako u momčadi imate neke dobre pojedince, te da vašem idućem protivniku neće biti lako - dodao je simpatični Gomez koji će svojoj momčadi po povratku u Andoru dati slobodno sve do početka rujna kada ta momčad počinje pripreme za sezonu.

Osvježavanje momčadi


U igri Zrinjskog nisu se najbolje snašli novi igrači u postavi u odnosu na prvi susret u Andori (opa. a. Graovac, Šćepanović, Pehar, Kantar i Bekić). Prolaznu ocjenu za ovu utakmicu teško bi mogli dobiti Brković i Stanić koji su u klub došli s renomeom pojačanja, ali u ovom trenutku ne pokazuju takve karakteristike. Ostali igrači su također odigrali bijednu utakmicu, s iznimkom Crnova, Stojkića i Aničića, koji isto nisu briljirali, ali su pokazali nešto više htijenja. Istina je kako je momčad još bila pod teretom teških priprema. Neki igrači koji su nastupili, dan ranije imali su dva treninga, što nije zanemariva činjenica.

- Većina igrača nije glavom bila na utakmici. Neki su bili pod velikim opterećenjem posljednjih dana, no ovi koji nisu nemaju pravo na ovako lošu izvedbu. Od igrača koji su tek došli očekujem da se nametnu, ali večeras to nisu napravili - dodao je Karačić. Zrinjskom slijedi osvježavanje momčadi, a već u četvrtak plemići igraju protiv bugarskog Boteva, puno jačeg protivnika nego što su bili amateri iz Andore.

- Bit će to posve drugi tip utakmice. Botev je ozbiljna momčad, kojoj sam davao laganu ulogu favorita uoči njihovih utakmica, a to su opravdali. Mi ćemo dobiti podrobne informacije o Botevu - zaključio je Karačić. Zrinjski danas igra prijateljsku utakmicu protiv niželigaša Branitelja (18 sati u Rodoču). Taj susret Karačiću će poslužiti za sastavljanje postave za novu europsku utakmicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije