Crvena zvezda

Prosinečki službeno pomoćnik Đuroviću

Robert Prosinečki (1)
Anto Magzan/PIXSELL
30.01.2011.
u 11:18

Robi će u zapisniku utakmice biti vođen kao predstavnik kluba, ne bi smio stajati, gestikulirati tijekom utakmice.

Robert Prosinečki, šef stručnog stožera Crvene zvezde, 27. veljače, kada će crveno-bijeli protiv Smedereva igrati prvu utakmicu nastavka nogometnog prvenstva Srbije, vjerojatno će sjediti na pomoćnoj (tehničkoj) klupi na stadionu na Marakani.

Naime, ostalo je mjesec dana do utakmice, a čini se da je to prekratak rok da Robi upiše akademiju HNS-a te krene u proceduru školovanja koja bi mu omogućila da u Srbiji dobije dozvolu da vodi momčad i u zapisniku pokraj riječi trener piše njegovo ime. Što će učiniti čelnici Crvene zvezde? Zasad jedino što mogu jest da njegov pomoćnik, bivši igrač kluba iz Ulice Ljutice Bogdana Žarko Đurović, bude u zapisniku vođen kao trener, a Prosinečki predstavnik kluba.

To je pravno riješenje, a problemi bi mogli nastati jer Prosinečki ne bi smio ustajati tijekom utakmice, gestikulirati, a nakon dvoboja ne bi se smio ni pojavljivati na službenoj konferenciji za novinare. A u ovom trenutku svi najvažniji nogometni ljudi u Srbiji skloni su Partizanu, stoga u Beogradu za Prosinečkog neće biti nikakva popusta, štoviše, na svaki će mu se način pokušati otežati put.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije