Cekate

Promocija knjige i koncert dvojca ChocoJazz

chocojazz
arhiva
26.06.2012.
u 15:42

Predstavlja se knjiga "Put do sreće" Nade Tursan, a koncert će održati dvojac ChocoJazz, pobjednice demo-natjecanja "Močvara traži zvijezdu"

Predstavljanje knjige "Put do sreće" Nade Tursan održat će se u četvrtak 28. lipnja u dvorištu CeKaTea, Park stara Trešnjevka 1 od 18.30 sati.

Potom slijedi koncert mladih glazbenica Lee Djido i Nine Jukić: ChoocoJazz.  Njihove pjesme temelje se na toplom, melodioznom dvoglasju i imaju minimalistički, lo-fi ugođaj. U svojoj glazbi koriste svaki instrument i predmet koji im dođe pod ruku – klavir, flautu od bambusa, harmoniku, ghungroos, usnu harmoniku, činelice, električnu gitaru, dječji sintić, elektroničke beatove, novinski papir i keramičke šalice. A najčešće pjevaju o ljubavi. I hladnim stanovima.

ChocoJazz bile su pobjednice natjecanja demo-bendova “Močvara traži zvijezdu”, što ih je dovelo do suradnje s producentom Cocom Mosquitom (snimanje pjesme “Uzet ću te i odvesti”), kao i s kazališnom redateljicom Renatom Carolom Gaticom. Za scensku glazbu u njezinoj predstavi “Šarengrad” (Teatar &TD) dobile su ove godine nagradu žirija na kazališnom festivalu “22. Marulićevi dani” u HNK Split.

Ulaznice se mogu kupiti po diskontnoj cijeni od 10 kuna.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?