ministar branitelja

Predrag Matić: Jeremić zloupotrebljava funkciju u UN-u

predrag matić (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
23.11.2012.
u 16:28

U emisiji se osvrnuo i na objavu registra branitelja koja je najavljena ovaj tjedan rekavši da ga nije strah reakcija te da će pravi branitelji biti ponosni

Ministar branitelja Predrag ''Fred'' Matić gostovao je na Soundsetu, gdje se u Intervjuu tjedna osvrnuo na pomirljivu retoriku generala Gotovine nakon izlaska na slobodu, kojega su neki strani mediji svrstali u kategoriju desničara bliskog crkvi.

– Gotovina je pun samopouzdanja, vojničina od glave do pete, odrješit, oštar, no otkad je izbivao iz Hrvatske postao je staložen, miran, mislim da je u vjeri pronašao utjehu i svoju snagu. Iz riječi koje sad izgovara vidi se mirnoća koja više priliči vjerskim krugovima, nego vojničkim – kazao je Matić za Soundset.

Ministar branitelja u emisiji je komentirao i ispade Vuka Jeremića, predsjedavajućeg Opće skupštine UN-a, rekavši da on zloupotrebljava svoju funkciju u UN-u te da će se to smiriti kad se Srbi malo ispušu. Matić je komentirao i Mišetićevu izjavu u Soundsetu o tome da Gotovina bezbrižno može prijeći granicu i otići u Sarajevo na ćevape rekavši da general u džepu ima pravomoćnu presudu te da je nevin pred cijelim svijetom.

– A to što Srbija pokreće postupak nakon Oluje, ja to pozdravljam jer je i Hrvatskoj u interesu da se dozna što se događalo – kazao je u Intervjuu tjedna na Soundsetu Matić.

U emisiji se osvrnuo i na objavu registra branitelja koja je najavljena ovaj tjedan rekavši da ga nije strah reakcija te da će pravi branitelji biti ponosni.

–  U čestom sam kontaktu s braniteljima, nisam sreo nijednog pravog branitelja koji je protiv objave. To je najčasniji popis koji Hrvatska može objaviti, ali i najsramotniji za one kojima tu nije mjesto – zaključio je na Soundsetu ministar branitelja Matić.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije