NK Vitez

Pravnik i bivši igrač Slaven Garić izabran za novog predsjednika

Slaven Garić
06.07.2012.
u 11:54

Uloge predsjednika skupštine prihvatio se pravnik, bivši nogometaš kluba, Slaven Garić

Pred NK Vitezom su teški dani. Predsjednik Vlatko Kafadar, alfa i omega kluba, još u ožujku podnio je ostavku, ali je gurao i izgurao sezonu do kraja ostavivši klub bez dugovanja.

Neizvjesnost

Međutim, nova sezona je na pragu, a nikako se nije mogao naći novi predsjednik koji će sam sve probleme. Nije se moglo naći ni konstituirati kolektivno tijelo, izvršni odbor, koji će tu odgovornost preuzeti, povesti momčad u novu sezonu i iz svojih redova izabrati novog predsjednika. I jedna skupština je propala, pa je zaprijetio potpuni kolaps, čak i prestanak rada ovog sportskog “šesdesetpetogodišnjaka”. U međuvremenu nestrpljivi nogometaši su krenuli s radom, stručni radnici nisu znali ni “gdje su, ni što su”, a za srijedu večer bila je zakazana nova skupština. Dva sata rad skupštine je protekao u jalovim raspravama, punim optužbi i otrovnih žaoka upućenim k općinskim strukturama vlasti, općinskom načelniku Vladi Aliloviću, ponajviše. I kada su već neki skupštinari predlagali “bacanje koplja u trnje”, zatražena je stanka i konzultacije u uredu načelnika s nekolicinom kandidata za rukovodstvo kluba. Na sreću i radost okupljenih skupštinara, iz Ureda se nakon 15-ak minuta “pojavio bijeli dim”. Uloge predsjednika skupštine prihvatio se pravnik, bivši nogometaš kluba, Slaven Garić, a članstva u izvršnom odboru: Ivo Blaž, Mladen Babić, Tončo Livančić, Alojz Mlakić, Slavica Josipović, Boris Vinac i Boro Ramljak, dok će u klubu izvršnu općinsku vlast predstavljati savjetnik načelnika Josip Silić.

Uskoro kreću pripreme

Predsjednik Skupštine i članovi IO-a ovlašteni su kooptirati još četvoricu u ovo tijelo, te predložiti predstavnike kluba u tijela županijskog i federalnog nogometnog saveza. Odmah, nakon što je skupština okončala rad, dan je zadatak treneru Valentinu Plavčiću da u što kraćem roku okupi momčad i krene s pripremama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?