TRAGEDIJA

Potvrđene crne slutnje, policija u rijeci našla tijelo Irme Šabanović

irma
VL FOTO
23.05.2011.
u 09:45

Američki mediji su, nekoliko sati nakon što je policija izvukla auto iz rijeke, potvrdili da je obitelj identificirala tijelo nestale Irme Šabanović

U sjevernom području Chicaga policija je u rijeci pronašla automobil i žensko tijelo, a američki mediji su nekoliko sati poslije potvrdili da je obitelj identificirala tijelo nestale Irme Šabanović, djevojke podrijetlom iz BiH, koja je nestala u noći između 11. i 12. svibnja.

Obitelj se ipak nadala

Time su se, nažalost, potvrdile najcrnje slutnje obitelji i prijatelja - da je nesretna Irma smrtno stradala. “Do zadnjeg trenutka živjeli smo u nadi da će se Irma javiti i reći nam da je živa i zdrava”, kazala je Evelina Mehanović, Irmina prijateljica s kojom je zajedno pohađala srednju školu. Svi smo šokirani, još uvijek smo u nevjerici - s tugom priča Elvedina, koja je na Facebooku pokrenula inicijativu “Help Us Find Irma” i u kratko vrijeme uspjelo se prikupiti nešto manje od 15.000 dolara donacija, koje će sada proslijediti u fond za obitelj kako bi platili pogrebne troškove.

Tijelo nesretne Irme Šabanović policija u Chicagu otkrila je u subotu kako su priopćili u 15.30 sati nakon što je, patrolirajući sjevernim rukavcem rijeke Chicago, signal na sonaru policijskog patrolnog broda pokazao da se u vodi nalazi objekt.

Kad je policija izvukla tijelo nesretne djevojke, identifikacija se nije mogla sa sigurnošću ustvrditi, međutim, kako je izjavio glasnogovornik tamošnje policije, registracijske pločice plavog forda focusa izvučenog iz rijeke odgovaraju onima koje posjeduje obitelj Šabanović.

Živjela u Chicagu s ocem

Irma Šabanović, koja je u Americi koristila ime Ira Blackbird, živjela je u Chicagu sa svojim ocem.

Emigrirala je u SAD poslije rata u Bosni i Hercegovini s oba roditelja, a njezina obitelj je nedavno doživjela još jednu tragediju kad joj je majka preminula od raka.

Njezine dvije sestre još uvijek žive u BiH, a Irma je u Chicagu pohađala Northeastern Illinois University, a Wright Junior College - kazali su njezini prijatelji.

Kobne noći Irma je napustila svoj dom kazavši kako ide u noćni klub Exit. Ništa nije upućivalo da bi se mogla dogoditi ovakva tragedija. Zadnji kontakt s njom bio je kada je oko dva sata iza ponoći poslala SMS svome prijatelju napisavši mu da se izgubila u blizini Milwaukeeja. I to je bila zadnja komunikacija s Irmom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije