Košarka

Posušani žele izboriti majstoricu s Brotnjom

Posušje
Foto: VL foto
1/2
09.05.2010.
u 14:51

U prvoj utakmici u Čitluku Brotnjo je opravdalo ulogu favorita i dominiralo tijekom cijelog susreta

Večeras se igra druga utakmica doigravanja za košarkaškog prvaka Herceg Bosne. U prvoj utakmici u Čitluku Brotnjo je opravdalo ulogu favorita i dominiralo tijekom cijelog susreta.

U Posušju nisu razočarani, a večeras će pred svojom publikom i prepunom dvoranom pokušati izboriti majstoricu, ali potporu će imati i čitlučki košarkaši koji jako dobro poznaju posušku vruću dvoranu.

- Iz Čitluka su nam se najavila dva autobusa navijača, što je bilo i očekivati zbog značenja ove utakmice za obje ekipe.

Mi, kao klub, poduzeli smo apsolutno sve što je u našoj moći kako bi utakmica protekla u sportskom duhu te se spriječili bilo kakvi incidenti. Igrački smo spremni onoliko koliko je to mentalno i fizički moguće u ovom trenutku, svi igrači su svjesni velikog uloga ove utakmice te ćemo dati sve od sebe da barem jednom pobijedimo Brotnjo ove sezone u službenoj utakmici, kazao je trener KK Posušje Robert Jurišić.

- U Čitluku se nismo ni nadali sigurnoj pobjedi jer je Brotnjo zaista jak protivnik. Mi ćemo na svom parketu u našoj dvorani zapeti s navijačima i krenuti na pobjedu. Neće biti nimalo lako, ali kada se srcem zaigra, s pomoću naših vjernih navijača i to je moguće. Vjerujemo u majstoricu, kazao je kapetan KK Posušje mladi Ante Čutura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije