ZABRINUTOST

Policija provjerava prijetnje Miloradu Dodiku

dodik
Dejan Moconja/VLM/Pixsell
26.11.2010.
u 08:02

Vasić je kazao da se surađuje i s drugim sigurnosnim agencijama da bi se pokušalo utvrditi tko stoji iza tog pisma

“Policija Republike Srpske preuzela je sve neophodne mjere da bi što prije otkrili tko stoji iza prijetećeg pisma koje je ranije upućeno predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku”, rekao je ravnatelj entitetske policije Gojko Vasić. U izjavi novinarima je kazao da se surađuje i s drugim sigurnosnim agencijama kako bi se pokušalo utvrditi tko stoji iza tog pisma, je li netko namjerno potpisao određeno udruženje građana ili institucije, ili je to i stvarno poslala određena organizacija. Policija je dužna, dodaje Vasić, da informaciju shvati ozbiljno i zaštiti štićenu osobu, što je i poduzeto. Vasić kaže da će više moći reći kada dođu u poziciju da se može procesuirati onaj tko je napisao to pismo, kao i da tužiteljstvo prihvati takvu prijavu, jer je kvalifikacija za “pisanje pisma vrlo upitna”.

Podsjećamo, prijetnje su, osim Dodiku, bile upućene i Draganu Čoviću, Nebojši Radmanoviću, Špiriću... - Čekat ćemo vas u zasjedama oko Sarajeva, na putevima Banja Luka-Beograd, na svim pristupima Banjaluci, na granici prema Srbiji, kao i Beogradu gdje idete po svoje mišljenje. Rat protiv dodikovaca i čovićevaca je hitan. Spremni s oružjem i stručnim vojnicima želimo što prije rat kako bi bio okončan za nekoliko dana, stoji u pismu.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
park
20:55 27.11.2010.

Da nisu možda talibani , nek pitaju onog \"eksperta\" za terorizam Galijašević....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?