Pod istragom

Policija istražuje poslovanje NSS-a te Crvene Zvezde i Partizana

Partizan Zvezda
partizan.rs
15.08.2013.
u 11:14

Tri tjedna prije kvalifikacijske utakmice u Beogradu između Srbije i Hrvatski u nogometu istočnih susjeda događaju se veliki potresi

Brojni raniji problemi kulminirali su s odigranim prvim kolom Jelen Super lige kada je nekoliko klubova, među kojima su i Crvena Zvezda i Novi Pazar, zatražili ostavku predsjednika Nogometnog saveza Srbije Tomislava Karadžića ili će u suprotnom istupiti iz lige.

Uslijedila je razmjena priopćenja alii početak online prikupljanja peticije za smjenu Karadžića. Prethodno je Hajduk iz Kule istupio iz prve lige radi dugova koje nisu mogli podmiriti a koji datiraju od prije 20-ak godina. Da stvar za srbijanski nogomet bude još teža pobrinula se i policija koja je započela s istragom oko raznih malverzacija u koje se sumnja a o kojima su mediji već naveliko pisalo.

Posebno se provjerava rad agencije saveza pod nazivom Plavi, Plavi kao i svi računi oko izgradnje Kuće nogometa u Staroj Pazovi. U isto vrijeme policija je ušla i u Partizan i Crvenu Zvezdu gdje je već saslušano 50-ak djelatnika klubova i nogometaša. Navodno da se istražuju transferi igrača u proteklih desetak godina kao i da su već saslušani brojni nogometni dužnosnici.

Dodatno ulje na vatru u poklekli srbijanski nogomet unosi besparica, greške sudaca ali i neuspjesi seniorske reprezentacije. Zadnji u nizu je poraz u prijateljskoj utakmici protiv Kolumbije (0:1). Trenutno jedna od rijetkih svijetlih točaka u nogometa naših istočnih susjeda su mlađe kategorije a posebno omladinska reprezentacija koja je početkom kolovoza postala Europski prvak.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije