TRAGEDIJA

Policajac (42) uzeo godišnji odmor pa se upucao u glavu

hrvoje
VL FOTO
02.12.2011.
u 09:49

Šok je bio tim veći jer ništa prethodno nije ukazivalo na ovaj očajni čin

Tragična sudbina zatekla je obitelj Primorac iz Miletina, između Ljubuškog i Međugorja, kada je preksinoć sin Marko zatekao usmrćenog oca Hrvoja (42), inače policajca PP Čitluk, na krevetu spavaće sobe njihove velike obiteljske kuće. Prema svemu sudeći, nesretni čovjek obučen u trenirku legao je na bračni krevet i iz službenog pištolja ispalio si hitac u sljepoočnicu. Prethodno nitko nije čuo kobni pucanj, a sin ga je zatekao pri povratku kući.

Šok je bio tim veći jer ništa prethodno nije ukazivalo na ovaj očajni čin. Policajac Hrvoje, koji već dvadeset godina radi u Međugorju, dan ranije uzeo je nekoliko dana godišnjega odmora da bi, kako je govorio, konačno našao vremena riješiti neke papire vezane uz malu trgovinu njegove supruge. Kobnog dana je navraćao u općinu i dobio tražene dokumente.

- Nije ostavio oproštajnu poruku. Znam ga čitav radni vijek, nikada nije pokazivao bilo kakve znakove napetosti, potištenosti ili agresije. Stalno je bio standardan čovjek i nikada nije imao problema na poslu. Također, nisu nam poznati nikakvi obiteljski problemi. Brak savršen. Imao je suprugu i dvoje djece, kao i petoricu braće, od kojih je jedan djelatnik MUP-a u Mostaru. Doista, nije nam jasno što ga je nagnalo da digne ruku na sebe. Ništa nije upućivalo na takvo što, kaže nam jedan Hrvojev ožalošćeni kolega. Dežurna liječnica mogla je samo potvrditi smrt, a očevid je obavio županijski tužitelj Gordan Škobić. Nije naložena obdukcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije