PONOVLJENA TRAGEDIJA

Poginuo pilot aviona u Zapadnoj Virginiji na mitingu

nesreća na mitingu (1)
Reuters/Pixsell
18.09.2011.
u 11:30

Nesreća je bila samo dan nakon nesreće u Renu, gdje je u padu aviona iz II svjetskog rata poginulo 10,a ozlijedilo ih se više od 56.

U Zapadnoj Virginiji u subotu poginuo je pilot Jack Mangan za vrijeme avionskog mitinga, prenosi CNN i dodaje kako ovog puta nema stardalih gledatelja.

Pilot je upravljao zrakoplovom tipa T-28. Poginuli pilot je tijekom akrobacije trebao proći pored drugog aviona, no nakon toga je avion pao.

- Vidjeli smo bljesak i čuli eksploziju. Bilo je zastrašujuće - rekla je svjedokinja nesreće.

Dodaje kako se u jednom trenutku mogao čuti žamor publike, nakon čega su svi odjednom utihnuli. Pilot je u Martinsburgu vozio avion iz 1958. godine.

S klubom Trojan Horsemen nastupao je po mitinzima, prenosi WSOTV. Bivši je vojni pilot, koji je dobio nekoliko odlikovanja.

Podsjetimo, nesreća je bila samo dan nakon nesreće na mitingu u Renu, gdje je u padu aviona iz II svjetskog rata poginulo 10 ljudi, a ozlijedilo ih se više od 56.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?