TRAGEDIJA

Poginula dvojica najboljih prijatelja

srebrenik
07.10.2013.
u 09:09

Pretjecali autobus i izravno se sudarili s drugim vozilom

Dvadesetogodišnji Fuad Mujkić i 21-godišnji Hasib Mujezinović, obojica iz Šerića, općina Živinice, smrtno su stradali, dok je 50-godišnji B. M. iz Srebrenika ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila preksinoć oko 22:30 sati na magistralnoj cesti M-1.8 Tuzla - Orašje, u naselju Tinja kod Srebrenika. Kako se neslužbeno spominje, do ove tragične nesreće je najvjerojatnije došlo uslijed vožnje neprilagođene uvjetima na cesti kada je vozač golfa II Fuad Mujkić prešao u suprotni trak pri pokušaju pretjecanja autobusa.

Tom prilikom je ostvario kontakt s autobusom i izravno udario u automobil “vw phaeton”, koje se kretalo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 50-godišnjak iz Srebrenika, koji je također ozlijeđen u nesreći. U autobusu nije bilo ozlijeđenih.

Vozač i suvozač golfa Hasib M. i Fuad M., inače po izjavama svjedoka dvojica najboljih prijatelja, smrtno stradala, dok je ozlijeđeni B. M. prevezen u Kliniku za ortopediju i traumatologiju UKC-a Tuzla, gdje su mu liječnici konstatirali lakše ozljede.

“Vozač volkswagena je alkotestiran i nije utvrđeno prisustvo alkohola u krvi. Tužitelj je izdao naredbu za obdukciju tijela smrtno stradalih mladića i izdao druge naredbe kako bi se utvrdili uzroci koji su doveli do prometne nesreće”, kazao je glasnogovornik Tužiteljstva Tuzlanske županije Admir Arnautović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?