DROGA

Podstanar bježao zbog čak 12.000 tableta ecstasyja

ecstasy
Arhiva VL
10.06.2010.
u 12:44

Suad Alijagić (52) iz Novoga Grada zadržan u pritvoru zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika

Podstanar Suad Alijagić (52) iz Novoga Grada i vlasnik stana u kojem stanuje Tomislav Obradović iz Travinka uhićeni su zbog sumnje da su se organizirano bavili trgovinom narkotika, a prilikom pretresa agenti SIPA-e su unajmljenom stanu pronašli i zaplijenili čak 12.000 tableta ecstasyja.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je ecstasy pronađen u Obradovićevu stanu u Ulici Kalibunar u Travniku. Međutim, ispostavilo se da je Obradović stan iznajmio Alijagiću, koji je prije dolaska policije uspio pobjeći. Za njim je odmah pokrenuta potraga i uhićen je na području Zeničko-dobojske županije.

- Obradović je zatečen u stanu, ali on najvjerojatnije nije imao ništa sa zaplijenjenom drogom, jer je u stanu boravio Alijagić. Obradović je nakon kriminalističke obrade pušten kući, a Alijagić je, uz kaznenu prijavu za nedopušteno posjedovanje i trgovinu narkoticima, predan u nadležnost Tužiteljstva BiH - kažu iz Agencije za istrage i zaštitu, navodeći da je droga vrijedna između 30.000 i 40.000 maraka. Ecstasy je sintetička droga i na tržištu BiH se pojavljuje u različitim oblicima, bojama i simbolima na sebi. U obliku je tabletica koje se konzumiraju uz velike količine tekućine na žurkama i diskotekama. Prvi uočljivi simptomi konzumiranja su ubrzan puls, znojenje dlanova, rumenilo lica i sjaj u očima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije