Ljubuški

Pobijedio Sando J. Matić, a A. Šimić osvojio tri nagrade

Sudionici
24.06.2013.
u 10:06

Na festivalu je sveukupno nastupilo 13 dječaka i djevojčica. U revijalnom dijelu programa nazočne je zabavljao pjevač Bojan Jambrošić

Pobjednik 19. dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški 2013. je Sando Josip Matić. Mladom pjevaču pučkoškolcu Sandi Josipu gledatelji su dali najviše glasova za njegovu izvedbu pjesme “Naučila si me” i tako mu dodijelili titulu pobjednika. Stručni ocjenjivački sud je pak ocijenio da je najbolja pjevačka izvedba Viktorije Sušac, koja je otpjevala pjesmu “One and only”.

Revijalni dio

Viktorija Sušac je osvojila još jednu nagradu - drugo mjesto prema glasovima publike, a treće mjesto gledatelji su dodijelili Andriji Šimiću i pjesmi “Jednim osmijehom”. Andrija Šimić je osvojio još dvije nagrade: treće mjesto ocjenjivačkoga suda i nagradu za najsimpatičniju izvedbu. Drugo mjesto ocjenjivačkoga suda pripalo je Dominiku Šiljegu. Na festivalu je nastupilo ukupno 13 djevojčica i dječaka, osim nagrađenih pjevali su još i: Ana Buntić, Bruna Zelić, Ana Marija Nuić, Katarina Spajić, Amina Košarić, Ivana Petrušić, Anamarija Nižić, Iva Zadro i Ivana Jurković. U revijalnom dijelu posjetitelje je zabavljao poznati hrvatski pjevač Bojan Jambrošić, a svoj nastup imali su i plesna skupina Paganini i plesna škola DanceFactory iz Ljubuškog.

Zabavna vrijednost


Izvođače je pratio sastav “Victoria”, a festival je uspješno vodila Mia Martina Barbarić. Ljubuški dječji festival se još jednom pokazao u pravom svijetlu i potvrdio svoju nesumnjivu kulturno-zabavnu vrijednost, a jedan od pokazatelja bio je ispunjen Centar malih sportova i oduševljenje posjetitelja osobito mladih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?