Liječeni ovisnik

Pljačkaš koji je ranio policajca u travnju izašao iz zatvora

muskarac
Foto: Policijska uprava zagrebačka
1/3
16.09.2013.
u 11:54

Razbojnik je prilikom uhićenja zadobio teške tjelesne ozljede dok je policajac kojeg je prilikom pokušaja bijega ranio stabilno te se oporavlja u bolnici

Razbojnik koji je u subotu navečer pokušao opljačkati poslovnicu Hrvatske lutrije na zagrebačkom Trnju te potom u pokušaju bijega ranio policajca, liječeni je ovisnik o drogama koji je u travnju izašao iz zatvora u kojem je služio kaznu zbog razbojstava i provala, priopćeno je danas iz policijske uprave zagrebačke.

Nakon izlaska iz zatvora nabavio je pištolj za 500 eura s kojim je pljačkao ljekarne, trgovine i poslovnice za otkup plemenitih metala. Iz PUZ-a poručuju kako je Aleksandar M. pljačkao bez plana te tražio prostore u kojima, osim zaposlenih koje bi nakon pljačke zaključao nije bilo drugih ljudi.

Razbojnik je prilikom uhićenja zadobio teške tjelesne ozljede dok je policajac kojeg je prilikom pokušaja bijega ranio stabilno te se oporavlja u bolnici.

>> Opljačkao poslovnicu Hrvatske lutrije pa upucao policajca

 

 

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije