Široki Brijeg

Pješaka usmrtio automobil dok je išao s posla

Pješak
13.02.2013.
u 10:02

Miljenko Ćavar (49) iz okoline Širokog Brijega podlegao je teškim ozljedama na putu do bolnice

Pješak Miljenko Ćavar (49) iz okoline Širokog Brijega podlegao je teškim ozljedama nakon što ga je preksinoć u naselju Trn udario automobil passat, potvrđeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije. Kako doznajemo, Ćavara je oko 21.30 udarilo i teško ozlijedilo vozilo kojim je upravljao Dragan K. (31) iz Gornjih Mamića kod Širokog Brijega, a tragedija se dogodila na samo nekoliko metara od Miljenkovog radnog mjesta.

Podlegao do bolnice

- Ekipa Hitne pomoći iz lokalnog Doma zdravlja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u SKB Mostar, gdje je uz pokušaj reanimacije i sve napore liječnika podlegao - rekli su jučer u MUP-u. Tijekom očevida, kojem je nazočio i dežurni županijski tužitelj, utvrđeno je da se passat kretao iz pravca Širokog Brijega prema Posušju, a da je Ćavar pokušao preći magistralnu cestu.

Neslužbeno, nastradali je radio u veletrgovini Gostuša koji se nalazi u naselju Trn. Poslije završenog posla on je krenuo prema svom automobilu, koji je bio parkiran s druge strane magistralne ceste, ali ga je tada udario automobil. Od siline udara odbačen je deset metara. Kobne večeri, kako saznajemo, u Širokom Brijega je padala jaka kiša, što je po svemu sudeći utjecalo na vidljivost i uzrok tragedije.

Krv na vještačenje

Ne želeći govoriti o uzrocima nesreće, iz policije je jučer priopćeno da je automobil pješaka udario prednjom desnom stranom. - Po nalogu tužitelja od vozača automobila uzet je uzorak krvi koji će biti poslan na vještačenje. Naređena je i obdukcija tijela nastradalog, a i automobil koji je sudjelovao u nesreći odvezen je na dalja vještačenja i izvanredni tehnički pregled - zaključili su u policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije