Novo trovanje?

Par iz Siska otrovao i 62-godišnjeg profesora tjelesnog?

laktasic (1)
Nikola Čutuk/Pixsell
01.10.2010.
u 21:20

Sredinom srpnja na sličan način kao I J Podgoršek, od srčanog udara preminuo je i 62-godišnji Damir Zaimović, koji se također, uz čašicu, često družio sa osumnjičenim.

Sisačka policija sumnja da su 31-godišnja Gordana Laktašić i 36-godišnji Dragomir Pavlović, uz ubojstvo 46-godišnje Siščanke Jadranke Podgoršek počinjeno 17. kolovoza, na identičan način sredinom srpnja izazvali i smrt  62-godišnjeg Damira Zaimovića, profesora tjelesnog odgoja u Ekonomskoj školi Sisak.

Naime, policija je sredinom rujna privela Gordanu Laktašić i  Dragomira Pavlovića zbog sumnje da su, prilikom zajedničkog druženja 17. kolovoza, u piće Jadranki Podgoršek ubacili tablete protiv shizofrenije, koje su u kombinaciji sa alkoholom dovele do njezine smrti, nekoliko sati kasnije. Iako su liječnici nakon smrti ocijenili da je riječ o prirodnoj smrti, naknadna saznanja policije dovela su do ekshumacije tijela J. Podgoršek te su toksikološkim vještačenjem u njenom tijelu nađene sporne tablete, koje su pronađene i u stanu osumnjičenika.

Policija je daljnjom istragom utvrdila da su Jadranku otrovali radi koristoljublja, jer su s njene kartice naknadno podigli 12.000 kuna, a daljnja istraga bacila je sumnju das u na identičan način usmrtili još jednu osobu.

Naime, sredinom srpnja na sličan način kao I J Podgoršek, od srčanog udara preminuo je i 62-godišnji Damir Zaimović, koji se također, uz čašicu, često družio sa osumnjičenim.

U Policijskoj upravi Sisačko moslavačkoj potvrdili su nam da sumnjaju da je i on otrovan tabletama protiv shizofrenije, te je obavljena I ekshumacija njegova tijela. Potvrde ovih sumnja, kazuju nam, još nema jer se i dalje čeka na rezultate toksikološkog vještačenja .

S obzirom da je od smrti pa do ekshumacije proteklo više od mjesec dana strahuje upitno je i dali su u tijelu ostali tragovi tableta na koje se sumnja das u izazvale smrt Zaimovića.

Par osumnjičen za teško ubojstvo policiji je dobro poznat. Kako doznajemo, ona ima 14, a njen suprug čak 39 kaznenih djela. I jedan i drugi redovito su prijavljivani zbog obiteljskog nasilja, odnosno međusobnih tučnjava.

Pavlovićev je dosje ipak puno deblji. Prijavljivan je za krađe, prijetnje, zloporabu opojnih droga, krivotvorenje isprava, razbojstva, pa čak i za spolni odnos s djetetom. Oboje su u pritvoru.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije