Htio se odmoriti

Otac stavio 6-mjesečno dijete u zamrzivač jer je plakalo

frizider
Goran Stanzl/Pixsell
29.05.2013.
u 09:18

Djevojčica osim što je promrzla, je imala i slomljenu ruku i nogu, te ozljedu glave.

Djevojčicu staru šest mjeseci 25- godišnji otac stavio je u zamrzivač kako bi zaustavio plač. Dijete je u zamrzivaču provelo oko sat vremena.

Tyleru Jamesu Deutschu koji se na sudu izjasnio da nije kriv za zlostavljanje djeteta, ni za obiteljsko nasilje sud je odredio jamčevinu od milijun dolara.

25- godišnjak iako je prvotno šerifu iznio nekoliko verzija priče, na kraju je priznao kako je bio umoran, te da je stavio dijete u zamrzivač jer je neprestano plakala. Probudio se netom prije nego se 22- godišnja djetetova majka vratila kući i našla ga kako vadi dijete iz zamrzivača.

Dijete je, prema izvješću optužbe, kad je majka odlazila od kuće bilo odjeveno, no u trenutku kad je curicu vadio iz zamrzivača, bila je samo u pelenama.

Otac je optužen i da nije dao majci da zove pomoć, zbog čega je morala kod susjeda pozvati hitnu.

Doktori vjeruju kako će 6- mjesečna djevojčica preživjeti, no nisu sigurni kakve će biti posljedice na njezino zdravlje zbog smrzavanja. Djevojčica je imala i slomljenu ruku i nogu, te ozljedu glave.

>>Djevojčica se ubila zbog videosnimke na Facebooku

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije