sreća kratko trajala

Osvojio 425.000 $ na lutriji, pa umro od trovanja cijanidom

urooj khan (1)
Screenshot Youtube
08.01.2013.
u 15:57

U početku su liječnici zaključili da je Urooj Khan (46) koji je osvojio dobitak na lutriji američke savezne države Illinois umro prirodnom smrću, međutim ponovna obdukcija je pokazala da se radi o ubojstvu

Urooj Khan (46) osvojio je milijun dolara na lutriji američke savezne države Illinois, no sreća nije dugo trajala, samo nekoliko tjedana poslije otrovan je cijanidom.

U početku su liječnici zaključili da je umro prirodnom smrću, međutim nakon što je član obitelji posjetio doktora koji je pregledao njegovo tijelo i kazao da mu je to sumnjivo, ponovna obdukcija je pokazala da se radi o ubojstvu jer je u njegovu tijelu pronađena smrtonosna doza cijanida, javlja CNN .

Policija u Chicagu istražuje slučaj. Zasad nitko nije uhićen. - Istražujemo njegovo ubojstvo- kazala je glasnogovornica policije u Chicagu u ponedjeljak.

Indijski imigrant Khan dobitak je osvojio u lipnju. Njegov plan, kako je objasnio, bio je da otplati hipoteku i račune, donira nešto novca dječjoj bolnici i investira nešto novca u svoj posao.

Nakon odbijanja poreza ostalo mu je oko 425.000 dolara. Ček mu je izdan 19. srpnja. Međutim, Khan nije doživio da potroši novac. Slijedećeg dana mu je pozlilo te je odvezen u bolnicu gdje je kasnije umro.

>> Amerikanci u lovu na rekordni zgoditak od čak 640 mil. dolara

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?