ČITLUK

Oštećene čeka milijunska naknada od osiguranja

citluk
VL FOTO
30.07.2010.
u 07:43

Požar uništio tvornice AMG-roll, DMG, Odiseja te Lido Pehar, jedini bez osiguranja, a sumnja se na podmetanje

Policija već četvrti tjedan istražuje uzroke požara koji je uništio čitlučke tvornice AMG-roll, DMG, Odiseja, te Lido Pehar, čija roba jedino nije bila osigurana, a koje su se nalazile u starom zdanju Duhanske stanice u okviru Poljoprivredne zadruge, čije šefove očekuje skoro umirovljenje. Budući da na žarištu, u skladištu AMG-a, nije bila uključena struja, pa istražitelji zbog vrste materijala koje je prvo zahvatio plamen isključuju mogućnost paleža opuškom ili upaljačem te sumnjaju na otvoreni plamen, najvjerojatnije podmetnutom kroz prozorski otvor.

Radnici su svega deset minuta ranije iznosili robu pa su pri povratku uočili dim te pozvali vatrogasce koji imaju samo jedna kola za gašenje. Dok je stigla pomoć iz okolnih mjesta, vatra je već učinila svoje.

“Koliko je poznato, četvorica vlasnika Odiseje već su angažirali odvjetnike kako bi dobili više od 3,6 milijuna maraka odštetne naknade osiguravajuće kuće iz Ljubuškog s kojima su nedavno sklopili ugovor, a polovicu tog iznosa očekuju i iz AMG-a, čiji se vlasnici od ranije spore na sudu, te DMG-a”, kažu izvori bliski istrazi koja pokušava dokučiti sve pojedinosti ovog slučaja, među kojima je i buduća sudbina te atraktivne građevinske lokacije.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:38 30.07.2010.

Prije 5 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije