Spašeni

Oslobođeni taoci iz škole u Wisconsinu, otmičar se ubio

Otmica
Reuters
30.11.2010.
u 13:08

Učenik naoružan dvama pištoljima ušao je u razred i uzeo za taoce učenike i profesora. Kada je policija upala u učionicu, otmičar je pucao usebe

Naoružani petnaestogodišnji učenik nekoliko je sati držao kao taoce 23 učenika i profesora u srednjoj školi u  američkoj saveznoj državi Wisconsin. Po dolasku policije pucao je sam u sebe. Prema izjavama svjedoka, incident se dogodio pred kraj školskog dana u srednjoj školi Marinette. Učenik naoružan dvama pištoljima ušao je u razred i uzeo za taoce učenike i profesora.

- Odmah su poslani pregovarački timovi, međutim on nije reagirao niti je želio reći zbog čega to čini - kazao je načelnik policije Jeff Skorik. Navodno je tijekom pregovora napadač pustio petero učenika koji su morali u toalet.

- Samo 23 minute nakon oslobađanja pet talaca začuli smo tri pucnja. Specijalci su provalili u učionicu. Osumnjičeni je stajao na sredini učionice i čim su mu policajci pokušali prići, pucao je u sebe - kazao je Skorik, a prenosi BBC. Niko od učenika nije ozlijeđen.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?