BRZA REAKCIJA

Okončana drama 17 zatočenih radnika: Krenuli iz Iraka u BiH

radnik
VL FOTO
25.11.2011.
u 12:40

Sedamnaestorica radnika koji su prevarom dovedeni na gradilište u iračkom gradu Arbilu prema posljednjim informacijama iračku granicu prešli su u petak oko 21 sat.

Državljani BiH koji su danima bili u zatočeništvu u Iraku, u četvrtak su krenuli prema Istanbulu, javlja Al Jazeera. Sedamnaestorica radnika koji su prevarom dovedeni na gradilište u iračkom gradu Arbilu prema posljednjim informacijama iračku granicu prešli su u petak oko 21 sat.

Navodno je riječ od šest Srba, jednom Hrvatu i 10 Bošnjaka. Na sjeveru Iraka su trebali raditi na gradilištu tvrtke Pank, no menadžer iračke tvrtke im je oduzeo putovnice i onemogućio povratak kući. Bili su angažirani preko tvrtke E.E. Baumontage u vlasništvu Eugena Eiricha i posrednika iz grada Teslića.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
pojedinac
16:37 25.11.2011.

...i da su ih prevarili mešetari iz njemačke firme... A koja je to firma,ne navodite te joj tako omogučujete da i dalje vara.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?