PROMJENA PLANA

Odgođen sastanak čelnika SNSD-a i SDP-a

Sastanak
30.10.2012.
u 09:22

Novi datum sastanka vođstva dviju stranaka najvjerovatnije je srijeda, 31. listopad

 

 Sastanak delegacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Socijaldemokratske partije BiH predvođenih stranačkim liderima Miloradom Dodikom i Zlatkom Lagumdžijom, koji se trebao desiti u utorak 30. oktobra, odgođen je. 
Kako saznaje Fena, novi datum sastanka vođstva dviju partija najvjerovatnije je srijeda, 31. oktobar.
Razlog odgode, osim dolaska američke državne tajnice Hillary Clinton i šefice evropske diplomatije Catherine Ashton, koje će u utorak održati niz sastanaka sa političkim liderima Bosne i Hercegovine, leži u činjenici da radne grupe SDP-a i SNSD-a zadužene za iznalaženje zajedničkih rješenja nisu još dovršile započeti posao, pa je dogovorena odgoda od najmanje 24 sata.

Sastanak izaslanstava Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Socijaldemokratske partije BiH predvođenih stranačkim liderima Miloradom Dodikom i Zlatkom Lagumdžijom, koji se trebao dogoditi u utorak 30. listopada, odgođen je. 

Kako saznaje Fena, novi datum sastanka vođstva dviju stranaka najvjerovatnije je srijeda, 31. listopad. Razlog odgode, osim dolaska američke državne tajnice Hillary Clinton i šefice europske diplomacije Catherine Ashton, koje će u utorak održati niz sastanaka sa političkim liderima Bosne i Hercegovine, leži u činjenici da radne grupe SDP-a i SNSD-a zadužene za iznalaženje zajedničkih rješenja nisu još dovršile započeti posao, pa je dogovorena odgoda od najmanje 24 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?