Liga MZ Čapljina

Obje Čapljine među osam najboljih

MZ
09.08.2013.
u 10:49

Pokazatelj jačine natjecanja su mnogobrojni neriješeni rezultati, skoro da i nema favorita

Uzbudljivo je bilo u osmini finala malonogometne Lige MZ Čapljina u kojem je pobjednik na polovici utakmica rješavan tek nakon izvođenja šesteraca. To je pokazatelj ujednačenosti ekipa, ali i jačine Lige MZ Čapljina u kojoj skoro da i ne vrijedi pravilo favorita. To se najbolje vidjelo na utakmici Klepci - Čapljina II u koju su igrači, ali i klupa Klepaca ušli previše uvjereni u svoju pobjedu.

Odlučivali šesterci


“Vrataru, je li ti dosadno”, vikali su s klupe Klepaca svome vrataru tijekom prvog poluvremena u kojem nije imao previše posla. No, na kraju je utakmica završila neodlučno 3:3 pa su se u lutriji šesteraca bolje snašli igrači Čapljine II i zasluženo izborili četvrtfinale. I ekipa Čapljine I, branitelja naslova prvaka, u četvrtfinale je ušla tek nakon izvođenja šesteraca. I u toj utakmici Čapljina I je bila veliki favorit protiv Doljana koji su se na kraju pokazali kao jak protivnik pa je utakmica završila 2:2 te je Čapljina I ipak bila s(p)retnija u izvođenju šesteraca. Tom lutrijom šesteraca rješavani su i pobjednici utakmica Šuškovo naselje - Zvirovići/Prćavci (utakmica završila rezultatom 1:1) i Gabela - Višići (također 1:1). Na kraju su među osam najboljih ušle ekipe Šuškova naselja i Gabele.

Pucale i “petarde”

Rezultatski, nešto lakši posao imale su ekipe Gabela polja i Bobanovog naselja koje su svojim protivnicima Trebižatu, odnosno Tasovčićima “utrpali” po pet komada u mrežu. Sigurno su u četvrtfinale ušle i ekipe Čeljeva i Bivoljeg brda/Domanovića koje su istim rezultatom (3:1) slavile protiv Počitelj/Hotnja, odnosno Grabovine. Rezultati osmine finala: Čapljina I - Doljani 2:2 (šestercima ide dalje Čapljina I), Gabela polje - Trebižat 5:1, Čeljevo - Počitelj/Hotanj 3:1, Bivolje brdo/Domanovići - Grabovine 3:1, Čapljina II - Klepci 3:3 (šest. Čapljina II), Šuškovo naselje - Zvirovići/Prćavci 1:1 (šest. Šuškovo), Gabela - Višići 1:1 (šest.Gabela) i Bobanovo - Tasovčići 5:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije