IPAK NIJE "PTICA"

Novi nadimak: Modrića realovci prozvali – David Guetta

Luka Modrić
11.04.2013.
u 15:34

"Način kako se Luka Modrić kreće terenom, malenog rasta, jakih nogu i lepršave kose podsjeća na ponija", piše Marca

Luka Modrić ima interni nadimak u Realovoj svlačionici, a to nije "Ptica", kako su ga prozvali španjolski mediji. Marca piše da hrvatskog reprezentativca suigrači zovu David Guetta jer ih podsjeća na svjetski poznatog D.J.-a.

Iste novine Luku pak nazivaju – ponijem!

"Način kako se Luka Modrić kreće terenom, malenog rasta, jakih nogu i lepršave kose podsjeća na ponija", piše u tekstu u kojem su se pozabavili pohvalama na račun Modrićeve igre posljednjih tjedana.

"Hrvatova izvedba posljednjih mjesec dana fantastična je. Modrić je došao u veliku formu što je počelo na Old Traffordu gdje je zabio gol, asistirao kod drugog i u 30 minuta koliko je igrao nije izgubio nijednu loptu. U posljednjih pet utakmica španjolskog prvenstva odigrao je svih 90 minuta", podsjeća Marca.

Ističu da je i protiv Galatasaraya odigrao na visokom nivou.

"Bio je centar svake Realove akcije u prvom poluvremenu kad su kontrolirali utakmicu. U drugom dijelu Mourinhovi igrači malo su se opustili, no on je uvijek bio pri ruci za intervenciju i spašavanje momčadi", dodaju u tekstu i napominju kako je imao 66 dodavanja, a primio 50 po čemu je prvi igrač utakmice. Za usporedbu, Mesut Özil imao je samo 34 dodavanja.

Ističu da je Luka sada deveti igrač po broju minuta u Ligi prvaka (2447), što mu je, pored sjajnih igara, pomoglo da odgovori kritičarima vezano za svoj skupi transfer.

>> Pogledajte Ronalda i Modrića kad su doznali za ispadanje Malage

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije