NEMA ODMORA

Nogometaši trenirali po snijegom zatrpanom gradu

siroki
Foto: Tomislav Milićević
1/3
05.02.2012.
u 16:36

Nakon što su jučer imali slobodan dan, danas su nogometaši trening nastavili na širokobriješkim gradskim ulicama trčeći od Pecare do susjednih Oklaja i nazad, izazivajući pažnju Širokobriježana

Otkazivanje turnira Gojka Šuška u dobroj je mjeri poremetilo planove nogometaša Širokog Brijega, jer su, između ostalog, otpale i dvije prijeteljske utakmice u toku priprema.  Međutim, trener Branko Karačić i njegovi pomoćnici brzo su u opticaj stavili pričuvni plan te nastavili treniranje u skladu s mogućnostima.

Nakon što su jučer imali slobodan dan, danas su nogometaši trening nastavili na širokobriješkim gradskim ulicama trčeći od Pecare do susjednih Oklaja i nazad, izazivajući pažnju Širokobriježana koji su ispred svojih vrata čistili snijeg.

Neki igrači su se malo i opustili pa su nakon travnjaka svoje akrobacije pokazali i na snijegu. Sutra će se opet trenirati, a već u utorak momčad autobusom kreće za Graz, a odatle zrakoplovom za Antalyju. S treninga su izostali pojedinci koji nisu mogli doći svojim vozilima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije