jeste li je vidjeli?

Nestala na Marjanu: Potraga još traje, bratova priča sumnjiva

meksikanka
Foto: MUP
1/6
25.08.2012.
u 11:13

Brat kaže da je sestru zadnji put vidio sestru u srijedu 16.30 sati, a u pronađenom ruksaku je fotoaparat u kojem je njihova zajednička fotografija snimljena sat kasnije

Potraga za Selenom Margarit Graciano Macendo (31) još nije dala rezultata. Nagađanja kako je policiji njezin brat Emanuel sumnjiv, opovrgavaju u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

- Ispitali smo više osoba. Nitko nije osumnjičen jer nemamo ni kaznenog djela. Državljanku Meksika tražimo i vodimo kao nestalu osobu - kažu u PU Splitsko-dalmatinskoj. Ipak, dodaju, sve su mogućnosti otvorene. No, činjenica je da su brata ispitivali i u četvrtak i u petak kada je bio u policiji na obavjesnom razgovoru. Priča mu je nedosljedna, ima rupa.

Kaže da je zadnji put vidio sestru u srijedu 16.30 sati, a u njezinom ruksaku kojega su pronašli HGSS-ovci koji, zajedno s policijom pretražuju Park šumu Marjan, bio je fotoaparat. U njemu je njihova zajednička fotografija snimljena sat kasnije. Navodnu je u ruksaku bio i krvav nož. Policija te informacije ne potrvrđuje. Brat i sestra već tri mjeseca putuju Europom. U Splitu su, prije nego što je Selena nestala bili samo jedan dan.On je njezin nestanak prijavio u srijedu u 22.30. Rekao je da su zajedno bili na Marjanu, a onda je on otišao, a ona se ostala prošetati. Kada se nije vratila, prvo ju je sam tražio, a onda prijavio nestanak. Potraga je počela istog dana u ponoć i još traje.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?