TUZLA

Nepravda ubila suspendiranu tuzlansku tužiteljicu Dijanu Milić

milic
VL FOTO
05.08.2011.
u 09:40

Dijana Milić suspendirana je s posla samo nekoliko dana prije podizanja optužnice protiv trojice profesora prava

“Nema više moje Dijane, dijete mi je umrlo”, zapomagala je majka suspendirane tužiteljice Tuzlanske županije Dijane Milić obraćajući se jučer iza 15 sati njezinu branitelju Josipu Muselimoviću. “Umrla je od društvene nepravde”, kaže nam odvjetnik, koji je nesretnu tužiteljicu branio u njenom posljednjem - životnom slučaju. Dijana Milić preminula je u 44. godini života. I prije smrti liječnici su govorili o njezinu izuzetno teškom zdravstvenom stanju. Na Odjelu intenzivne njege UKC-a Tuzla bila je priključena na aparat za umjetno disanje.

U bolnicu je primljena 19. srpnja zbog metaboličkog poremećaja i smještena na Odjel gastroenterologije. Međutim, prije nekoliko dana imala je srčani arest i otada se nalazila na intenzivnoj njezi. U razgovoru s njenom majkom i bratom moglo se čuti da je Dijana Milić u posljednja dva mjeseca, otkako je suspendirana i preko medija informirana da je protiv nje podignuta optužnica, gotovo prestala uzimati hranu, a patila je i od nesanice.

U svome posljednjem intervju, koji je u međuvremenu dala za Večernjak, tiho je rekla kako je ona žrtva seks-skandala u kojem su sudjelovali profesori Pravnog fakulteta i da zbog toga živi u infarktnom stanju! Sklonjena je s posla samo nekoliko dana prije podizanja optužnice protiv trojice profesora. Uz seksualno iskorištavanje, iz susjednog delegiranog Županijskog tužiteljstva u Zenici biva optužena i za nagovaranje svjedokinje Đuke Gavrić zvane Ceca da na sudu promijeni iskaz te da za navođenje na prostituciju optuži (već optužene!?) nevjenčane supružnike i u međuvremenu na ukupno 2,6 godina zatvora nepravomoćno osuđene vlasnike motela Royal Šemsu Mrkaljević i Mehdinu Čirić, te da kao korisnika tih usluga spomene i ravnatelja MUP-a Tuzlanske županije Nedima Mutapčića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije