Turneja po SAD-u

Ne treba im ni Modrić: Real pobijedio Beckhama i Galaxy 5:1!

'Real Madrid players celebrate after Real Madrid\'s Argentinian forward Gonzalo Higuain scored their first goal during the Spanish League football match Real Madrid against Betis at the Santiago Berna
'JAVIER SORIANO'
03.08.2012.
u 08:34

Pogotke u visokoj pobjedi nad Los Angelesom postigli su Higuain, Di Maria, Callejon, Morata i Jese.

Furiozno su u novu sezonu krenuli nogometaši madridskoga Reala. U prijateljskoj utakmici s LA Galaxyjem u Los Angelesu puleni Josea Mourinha pobijedili su s čak 5:1. U toj golijadi u strijelce se upisalo čak pet različitih igrača – Higuain ('2), Di Maria ('11), Callejon ('36), Morata ('49) i Jese ('85). Za Los Angeles gol je postigao Lopez, bilo je to za smanjenje vodstva na 2:1 u 23. minuti.

U pripremnom dvoboju igrala su i dva "otpisana". Kaka je na terenu proveo prvih 45 minuta, a Nuri Sahin drugo poluvrijeme.

– Nema nikakvih problema ako Kaka ostane u klubu. Pokušat ćemo izvući najbolje iz njega, uostalom on je i u prošloj sezoni bio važan u našem pohodu na naslov. Mi bismo voljeli da ostane. No odluka je na njemu, mora vidjeti što će ga usrećiti. Ako odluči ostati, dobro, ako odluči sreću potražiti drugdje, bit ću sretan zbog njega – rekao je Mourinho o Brazilcu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije