VLAST U SBŽ-u

Nastavak politike s ciljem dominacije bošnjačkog naroda

SBŽ
VL FOTO
12.05.2011.
u 09:24

Nelegalna Vlada, ali i Skupština SB županije svojim su postupcima doveli do izvanrednog stanja, navodi se

U Srednjobosanskoj županiji formirana je Vlada na isti način kako je nedavno formirana i Vlada FBiH, bez legitimnih predstavnika hrvatskog naroda, bez volje izražene na izborima kroz političke stranke HDZ BiH, HDZ 1990. i HSS-NHI.

Vladu izabrali Bošnjaci

Vladu su izabrale bošnjačke stranke i što je znakovito, ne samo politički partneri SDP i SDA nego i ostale bošnjačke političke stranke koje su očito ovaj put našle zajednički interes u velikobošnjačkom projektu majorizacije Hrvata u SB županiji. Time su se, nažalost, obistinile naše spoznaje da je na djelu projekt dekonstituiranja hrvatskoga naroda u BiH, priopćeno je iz HDZ-a 1990. Od nezakonitog i nelegalnog izbora vlasti u FBiH, za hrvatski narod je još bolniji ovaj izbor Vlade u središnjoj Bosni s obzirom na patnje i stradanja što su Hrvati u tom dijelu BiH pretrpjeli u prošlom ratu, navodi HDZ 1990. - Bošnjačka većina je u Skupštini SBŽ-a, pojačana glasovima Karoline Pavlović, Blaženke Lukić i Alana Škare, mimo svih uzusa demokratskog ponašanja i Ustava, preglasala legitimne predstavnike Hrvata, te formirala vladu bez legitimnih hrvatskih predstavnika, priopćeno je iz HDZ-a BiH. - Nelegalna Vlada i Skupština SBŽ-a svojim su postupcima doveli do izvanrednog stanja koje ničim nisu izazvali predstavnici Kluba Hrvata, štoviše, cijelo vrijeme je Klub Hrvata upozoravao na posljedice.

Politička borba

Formiranje Vlade u SBŽ-u bez legitimnih predstavnika hrvatskog naroda je nastavak politike koja ima za cilj dominaciju bošnjačkoga naroda, i to od stranaka koje javno propagiraju građansku državu i društvo. Odgovornost za sadašnje stanje podijeljena je između onih koji provode takvu politiku i onih koji je ohrabruju, ali i onih koji to vide, a o tome šute. HDZ BiH će zajedno s drugim hrvatskim političkim strankama nastaviti političku borbu protiv ove politike, priopćeno je.

Ključne riječi

Komentara 6

07
0720
01:54 13.05.2011.

Tebi park brisu komentare zbog toga sto uvijek pises protiv hrvata, idi na dnevni avaz pa tamo komentiraj i ostavi nas hercegovce na miru

AL
alen112
11:55 12.05.2011.

lobiji su glavno pokretači srbi lobiraju-rusi reagiraju=politički ishod kakav god bošnjaci lobiraju-turska reagira-(amerika kao njihov vijni parnter)-v incko= stanje kakvo je sad Hrvati? . . . (nisam znao što da napišem neka se netko nadoveže)

OL
oldday
12:18 12.05.2011.

Evo da se nadovežem.... A Hrvati u Bosni i Hercegovini plaćaju cijenu pogrešne politike vođene iz Hrvatske od 1990 - 1999, a kojoj su slijepo vjerovali!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?