imao pomagača?

Napad u učionici: Džepnim nožem izbo 14 ljudi u Teksasu

napad nozem houston (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.04.2013.
u 19:36

Napadač (21) je u krvavom pohodu ranio najmanje 14 osoba. Prije dolaska policije svladali su ga studenti

Američka policija uhitila je 21-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči da je u utorak nožem napao i ozlijedio najmanje 14 osoba u učionici na sveučilišnom kampusu u predgrađu Houstona u Teksasu, javlja Sky News.

Uhićenje je potvrdio i šerif okruga Harris Adrian Garcia, no nije želio govoriti o broju žrtava ni o pojedinostima napada. Američki mediji pak izvještavaju da je dvoje ozlijeđenih u kritičnom stanju te da su napadača prije dolaska policije savladali studenti.

Neke od ozlijeđenih u bolnicu su prevezli policijski helikopteri, a kampus je stavljen u opsadno stanje. Napadač, navodno, nije djelovao sam. Svjedoci kažu da je imao pomagača pa je trenutačno u tijeku i potraga za njim. Isto tako, razlikuju se i svjedočenja o oružju kojim je izveo napad. Jedni tvrde da je nosio džepni nož, drugi olovku, a treći da je na učenike nasrnuo nekakvim oštrim predmetom.

Kampus pripada sustavu Lone Star. Upravo je u njihovu kampusu u siječnju ove godine počinjen sličan napad u kojem su ranjene dvije osobe.

>>Učenik (14) upucan u glavu ispred škole u Atlanti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?